Tällä viikolla piti siis olla puut kaadettu. Niin kai ne kaiketi onkin. Kuultiin vain tuossa tunti sitten että ne seisoo edelleenkin metsässä huojumassa. Kaataja ei ole päässyt hommiin kun vaimo ja uunituore käärö ovat sairaalassa ja 6 lasta kotona hoidettavana. Kuulemma puut saadaan silti kaadettua eikä mitään hätää pitäisi olla. Viikonlopun puukuljetuksestakin on jo sovittu. Pieniä jännitysmomentteja vaan matkan varrella näköjään!

Viikonloppuna pitäisi omalta tontilta kaataa pari hassua kuusta, jotka tontin reunassa seisovat. Maanantaina sitten tulee saha tontille. Meille selvisi myös että tässä kerrostalopihassa kaadetaan maanantaina muutama puu. Ne on varattu nyt meille. Naapuri tänään soitti ja kyseli että saisiko niistä osasta polttopuuta, niin Mika lupasi ne osat joita ei oteta. Pitäisi kaikkien olla tyytyväisiä.

Käytiin pankissakin kyselemässä vähän juttuja ja meinasivat että pitäisi olla luotettava kustannusarvio näyttää. Kuulemma kotioptimilla itse tehtykin kelpaa, kunhan se on vaan mustaa valkoisella. Mielenkiintoista.

---

Kuinka kaikki sitten todellisuudessa menikään?

Metsuri ei päässyt kaatamaan puita viikolla, joten Elinan isä ja äiti lähtivät kaatamaan puita lauantaina aamuyöllä metsurin kaverina. Kesken kaiken metsurin piti lähteä hakemaan vaimoaan ja tuoretta vauvaansa sairaalasta, joten homma jäi vähän kesken. Sunnuntai-aamuna puukuormaa alettiin kasaamaan tien varteen ja tukkirekka tuli ne hakemaan sieltä. Tukit olivat tontilla iltasella. Kuvia löytyy kohdasta "sivut" -> "puukuorma saapuu".