Kävimme lasten kanssa tekemässä viikonloppun akevätkatselmusta tontilla. Lisäsimme himan uutta hiekkaa hiekkalaatikkoon, laitoimme keinut paikoilleen, poistimme pressun kasvihuoneen päältä ja katsastimme muutaman jutun. Kävimme myös huussipolun varrella miettimässä pikkuliiterille paikkaa, jos vaikka tänä kesänä saisimme pientä polttopuutalkoota aikaiseksi. Liiteri ois siis hyvä olla.

Puutarhaankin on tarkoitus laittaa taas kasvamaan jotain. Suunnitelmia riittää. Ainakin jonkin näköinen kasvimaa olisi tarkoitus tehdä ja avokompostit, sekä kasvihuoneeseen jotain mukavaa.

 

Yhdessä kohdassa tontilla oli vielä vähän lunta, tämä on se kohta johon talvella käytiin tiputtelemassa taapelin katolta lumia.

 

Eväät maistuivat pienille apulaisille auringon paisteessa.

 

Kasvihuone oli säilynyt hyvänä pressun alla, vaikka luntakin tuli aika kiitettävästi tänä talvena. Kohta päästään laittamaan kasveja kasvamaan!

 

Hiekkalaatikkoon laitettiin vähän lisähiekkaa. Pitää vieläkin hommata uutta, mutta nyt on edes haravoitu lehdet pois ja vähän pintaa tasattu uudella hiekalla. Minne se kaikki vanha hiekka onkin painunut?

 

Keinut otettiin talvisäilöstä jo käyttöön ja hyvänhän niissä sai taas vauhtia!

 

Leikkimökkiä täytyy vielä vähän laittaa, katto on muuten valmis, mutta osa reunoista jäi syksyn kiireissä siistimättä. Ikkunat ja sisähommat puuttuvat vielä toistaiseksi.

 

Kevätleikit kalliopoteroissa alkoivat mallikkaasti. Vain yksi poika mulahti polvia myöten tällä kertaa :D Tuosta pitäisi kallitoa saada tasaiseksi pohjavaluja varten.

 

Tälle kesälle on paljon hommaa luvassa. Kaikki tonttisuunnitelmat sekä keskikesällä syntyvä vauva voivat imaista melko lailla voimia. Meillä on kuitenkin kova into päästä taas eteenpäin. Eteenpäin on aina eteenpäin!